Goed doel

Een deel van de opbrengst van de beurs gaat naar een goed doel. Natuurlijk is het fijn dat mensen in Zutphen en omgeving hun kinderen goedkoper in de kleren kunnen steken, maar wij vinden het belangrijk dat ook anderen baat hebben bij onze beurs. Daarom houden wij 15% van de opbrengst van je verkochte kleding in voor een goed doel. Oftewel: 85% wordt aan jou uitbetaald. De ingehouden 15% gaat, na aftrek van kosten voor de beurs, naar het goede doel.

Het goede doel voor de komende voorjaars- & zomerbeurs 2023 is: Stichting Zutphen Helpt Hatay. Na de vreselijke aardbevingen in Turkije en Syrië begin februari is deze stichting opgericht met als doel om initiatieven voor hulpverlening en wederopbouw te ondersteunen. Dit doet de stichting onder andere door: geldelijke middelen ter beschikking te stellen, (micro)kredieten te verstrekken en te ondersteunen in kennis en kunde. Deze ondersteuning is in de breedste zin van het woord aan individuen en (hulp)organisaties die direct zijn getroffen en/of actief zijn ter ondersteuning van getroffenen.

Daarnaast kan je ervoor kiezen om je niet verkochte kleding bij ons achter te laten. Deze kleding schenken we aan de kinderkledingbank in Apeldoorn.

Voor komende beurzen zijn we altijd op zoek naar goede doelen. Ken jij een initiatief dat zich bijvoorbeeld inzet voor het welzijn van kinderen? We ontvangen jouw suggestie voor een goed doel graag via ons mailadres kinderkledingbeursleesten@gmail.com.

Advertentie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s